Gigi Becali, derapaj grav la adresa unui rival de la CFR Cluj. „Înseamnă că e nebun”. Ce răspuns a primit patronul FCSB

de: Sorin Barbu
06 10. 2023

Gigi Becali declanșează războiul cu CFR Cluj. Patronul FCSB l-a jignit pe președintele clubului ardelean, Cristi Balaj, și a primit un răspuns rapid. Conflictul s-a iscat din cauza arbitrajului de la confruntarea în care roș-albaștrii au terminat la egalitate, 2-2, duelul cu Universitatea Cluj.

Gigi Becali, mesaj dur pentru Cristi Balaj: „Este nebun”

FCSB și CFR Cluj sunt echipele care ocupă primele două locuri din SuperLiga României, iar specialiștii sunt convinși că tot ele se vor lupta pentru titlu sezonul acesta, în condițiile în care Farul și CS Universitatea Craiova „suflă din greu”.

Conducătorii celor două rivale se înfruntă după fiecare etapă și găsesc din orice prilej de gâlceavă. Așa s-a întâmplat și după duelul dintre FCSB și Universitatea Cluj. Partida s-a terminat la egalitate, 2-2, iar Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a spus că roș-albaștrii au fost avantajați de brigada de arbitri. Gigi Becali a reacționat foarte dur și și-a jignit rivalul.

„Dacă Balaj a spus așa ceva, înseamnă că e nebun, nu mai are discernământ. Trebuie dus undeva la spital!

Noi am avut două penalty-uri cu U Cluj pe care le-a văzut toată lumea. Dacă vorbește așa, duceți-l la spital, să facă analize. Nu are rost să comentez mai multe despre tâmpeniile lui Balaj!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Cristi Balaj, răspuns tăios pentru Gigi Becali

Atacul patronului FCSB nu a rămas fără urmări. I-a răspuns chiar președintele lui CFR Cluj, fostul arbitrul Cristi Balaj.

„M-am referit strict la cele două meciuri în care au câștigat din lovitură de pedeapsă și unde opinia specialiștilor, în emisiunile TV sau în conferința de presă de la CCA, a fost că loviturile de pedeapsă au fost acordate eronat.

Chiar el se saturase că Andrea Compagno simulează și a cerut să fie scos din lot. Legat de faptul că aș avea nevoie de un consult medical, nu pot să spun decât că îi doresc sănătate și o spun din tot sufletul”, a replicat Balaj.

Oficialul formației din Gruia și-a încheiat discursul cu o ironie și a dat de înțeles că implicarea lui Gigi Becali la FCSB îi ajută pe ardeleni în această bătălie, știut fiind faptul că omul de afaceri nu este mereu inspirat când alcătuiește formula de start sau când decide modificările, din fotoliul de acasă.

„Mă opresc aici pentru că trebuie să recunosc că cel mai bun aliat al nostru a fost și este Gigi Becali. Prietenii știu de ce”, a mai spus Balaj.

FCSB ocupă primul loc în prima ligă cu 26 de puncte, din 11 etape, urmată de CFR Cluj cu 25 de puncte. Mihai Stoica a declarat că se teme foarte tare de greșelile de arbitraj și ar vrea ca cei care conduc CCA să fie de acord să fie difuzate înregistrările audio cu convorbirile cu cei din camera VAR.